Newborn Reserveren

Een newborn fotoshoot reserveren is enkel mogelijk in overleg! Neem contact op via whatsapp om de mogelijkheden te bespreken. Nadat wij akkoord zijn, is het mogelijk om hier een reservering te plaatsen.

Newborn – Ongeboren
Kies hiervoor indien baby nog niet is geboren en reserveer je uitgerekende datum. Dit noteren wij in ons agenda als een soort reminder. Met een reservering zorgen we ervoor dat er voor jullie newborn een plekje vrij is voor de shoot. De voorwaarde is wel dat jullie binnen 3 dagen na bevalling een bericht sturen dat baby is geboren. De shoot vindt plaats op een doordeweekse dag en is afhankelijk van de beschikbaarheid rondom die datum. We kunnen dus niet van te voren een vaste datum plannen.

Newborn – Geboren
Overleg eerst de beschikbaarheid en kies voor de datum en de pakket dat wij in overleg hebben doorgegeven. Doe dit wel op korte termijn omdat het kan zijn dat de datum anders al geboekt is. 

Op al onze diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het plaatsen van een reservering ga je hier mee akkoord.