Studio

Een eigen fotostudio was een droom voor mij. In 2015 heb ik mijn droom waargemaakt en opende mijn eerste fotostudio thuis op de zolder. Het werd al heel snel te druk waardoor we hadden besloten om een pandje te huren. Na een zoektocht hadden we een pandje in Barendrecht van 80m2 gevonden. Hier hebben we 5 jaar met plezier gewerkt en veel klanten mogen verwelkomen. Na afloop van ons huurcontract zijn we verhuisd naar een grotere pand.

Dit is het pand waar we nu onze werkzaamheden uitvoeren, het is gevestigd in Ridderkerk en is ruim 320m2. Hierin zijn beide bedrijven gevestigd, namelijk: Fotostudio Bel & KRM Prints. 

Op de eerste verdieping zijn er twee studio ruimtes gecreëerd voor de fotoshoots.

Studio 1 is gericht voor  baby, cakesmash en kinderen. 

Studio 2 is ingericht voor families, volwassenen en zwangeren.

En het overige gedeelte van het pand wordt gebruikt voor de werkzaamheden van KRM Prints.

Parkeren kan gratis direct voor de deur van Fotostudio Bel!

Studio 1

In de studio wordt meestal mijn kleine modelletjes ontvangen, omdat ze niet kunnen lopen gaan ze vaak kruipen of zitten op de grond en wij als fotografen of soms wel ouders zitten dan ook op de grond. Dus wij maken elke dag na een fotoshoot onze vloeren schoon en er mag niet met schoenen betreden worden. Het ruimte wordt altijd op juiste temperatuur gebracht voordat mijn model in de studio komt.

In de studio bevindt een props kamer, hier wordt meeste spullen netjes opgeborgen. Zo krijgen de kleintjes niet veel prikkels als ze binnen zijn.

Wij proberen als eerst de ouders op hun gemak te stellen en houden altijd een leuke gesprek voor de fotoshoot. Daarna gaan we aan het slag met de shoot. De studio is ruim genoeg om makkelijk de foto’s te kunnen schieten, de ouders kunnen dan genieten van de fotoshoot met een lekkere bak koffie/thee of een frisse drankje.

Studio 2

In deze studio wordt meestal korte sessies gehouden, zoals familie, vrienden en koppels fotoshoot. We doen ook periodiek themashoot organiseren zoals kerst fotoshoot, Candy fotoshoot, Valentijn fotoshoot, Zomer fotoshoot enz. Wij organiseren het thema en nemen boekingen aan en dan wordt in de ruimte het thema klaar gezet voor een periode van 2 maanden. 

Deze ruimte wordt ook verhuurd aan derden, hiermee bedoelen we dan bedrijven die een vergader ruimte nodig hebben. Of een fotograaf die een ruimte nodig heeft om foto’s te kunnen schieten. Om te kunnen reserveren kan de beschikbaarheid via ons mailadres (info@fotostudiobel.nl)  gevraagd worden. 

De studio is ruim genoeg om makkelijk de foto’s te kunnen schieten, de ouders kunnen dan genieten van de fotoshoot met een lekkere bak koffie/thee of een frisse drankje.